Drukwerk, print- en maatwerk!

Wij leveren hoge kwaliteit drukwerk en printwerk tegen zeer scherpe prijzen. Grote aantallen of slechts een paar exemplaren nodig? Printen op diverse soorten materialen in grote oplage of slechts enkele stuks. Er is heel veel mogelijk. Graag geven wij u een advies op maat!

Zakelijk en familiedrukwerk

Wij verzorgen druk- en printwerk voor MKB, (internationale) bedrijven, reclamebureaus, (zorg)instellingen, scholen, verenigingen en particulieren. Voor elke printbehoefte bieden wij de juiste oplossing. U ontvangt altijd een duidelijke prijsopgave vooraf.

Welke wensen en eisen heeft u met betrekking tot uw druk- of printwerk?
Graag denken we met u mee in de vele mogelijkheden en oplossingen Met onze praktijkervaring en vakkennis bent u verzekerd van een prachtig eindproduct: gedrukt of geprint.

Drukwerk

Wij leveren alle soorten drukwerk voor uw bedrijfs- en reclamedoeleinden, van eenvoudig visitekaartje tot een ingewikkeld boekwerk. Afhankelijk van uw wensen en eisen wordt per opdracht gekeken welke druktechniek het meest geschikt is. Dit kan zowel digitaal, offset als rotatie drukwerk zijn. Graag denken wij met u mee over de vele mogelijkheden en verschillende druk- en papierkwaliteiten.

Zakelijke en familiedrukwerk (voorbeelden)

  • briefpapier, enveloppen en visitekaartjes
  • reclamefolders, flyers en brochures
  • kaarten, relatiegeschenken, stickers
  • familiedrukwerk; geboorte- trouw- rouw- en jubileumkaarten

Daarnaast verzorgen wij drukwerk in kleinere oplagen:

Print- en kopieerwerk (voorbeelden)

  • boeken, boekwerken, instructiemateriaal, voorschriften
  • jaarverslagen, clubbladen, brochures, magazines etc. (kleine tot middelgrote oplage)
  • schoolgidsen, rapporten en lesmateriaal

Inclusief afwerkingen als: snijden, rillen, vouwen, brocheren, inbinden, nieten, stansen, lamineren, etc.

Grootformaat printwerk (voorbeelden)

  • bouwtekeningen, bestektekeningen en plattegronden, stroomschema’s
  • Posters, banners (t.b.v. beurs, presentatie, etc.)

Drukken of printen (digitaal drukken)?

Digitaal drukken of printen kan aantrekkelijk zijn bij kleine oplagen en bij drukwerk dat snel geleverd moet worden. Bij hogere oplagen en drukwerk in Pantone-kleuren kiezen we vaak voor offset druk. Advies nodig? Bel of mail ons even.

Vandaag besteld morgen in huis.

Wij zijn zeer flexibel en ultra korte levertijden zijn bespreekbaar. Printwerk kan – indien gewenst – afhankelijk van de oplage. dezelfde dag nog worden opgehaald of bezorgd. Bel vrijblijvend om de gewenste levertijd van uw druk- en printwerk te bespreken.