Maatwerk, vakwerk en full service

Vormgeving

Met uw print of drukwerk wilt u iets vertellen. Het ontwerp hiervan bepaalt of mensen hierdoor geboeid worden. Heeft u behoefte aan ondersteuning? Wij maken een plan van aanpak en komen met een verrassend idee. Wij kunnen het ontwerp en de vormgeving van al uw reclamedrukwerk verzorgen. Denk hierbij aan:
huisstijl en correspondentiepakket (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes), brochures, flyers, advertenties, stickers, speelkaarten, posters, mailingen en webdesign.

Perfecte afwerking

Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw druk- en printwerk, voor een professionele uitstraling of optimale bescherming. Er zijn vele praktische, gebruiksvriendelijke en prijstechnisch interessante oplossingen. Informeer naar de vele mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Snijden, rillen, vouwen, brocheren, inbinden, nieten, stansen, lamineren, etc.

Professioneel in printen en plotten

Van der Kolk print en vormgeving heeft professionele print- en plot-apparatuur om snel, hoge kwaliteit prints en digitaal drukwerk te leveren, tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een eigen dtp-afdeling om afbeeldingen voor u te bewerken en vorm te geven. Tevens staat er een groot formaat plotter die tot 90 cm kan plotten, zowel in kleur als zwart/wit

Halen en brengen (bezorgen)

We maken afspraken over de bezorgfrequentie waardoor wij zo efficiënt mogelijk kunnen rijden. Uiteraard wijken wij hiervan af indien het een spoedopdracht betreft.

Scannen van foto’s en documenten (tot 100 cm)