Printwerk, digitaal-printen, groot formaat

Grootformaat printen kan bij Van der Kolk print en vormgeving in Delden. Wij zijn een full service print en reprobedrijf waar u digitale prints op elk gewenst formaat kunt laten maken. Een of enkele prints of een hogere oplage?

Bel ons voor de vele mogelijkheden, papiersoorten en levertijden.

Grootformaat printen

  • Groot formaat: groter dan A3. Wij printen in elk gewenst (groot)formaat
  • Bouwtekeningen, bestektekeningen en plattegronden, stroomschema’s
  • Posters, banners (t.b.v. beurs, presentatie, etc.)
  • Diverse papiersoorten, materiaalsoorten
  • Kleine en grote oplages
  • Afwerking: snijden, rillen, vouwen, brocheren, inbinden, nieten, stansen, lamineren, etc.

Perfecte afwerking

Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw druk- en printwerk, voor een professionele uitstraling of optimale bescherming. Er zijn vele praktische, gebruiksvriendelijke en prijstechnisch interessante oplossingen. Informeer naar de vele mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Snijden, rillen, vouwen, brocheren, inbinden, nieten, stansen, lamineren, etc.

Groot en klein formaat

Printen en afdrukken op klein en groot formaat. Wij kunnen grootformaat prints voor u maken op vrijwel elk gewenst formaat. Denk hierbij aan bouwtekeningen, bestektekeningen en plattegronden. Met de huidige printtechnieken is het mogelijk om voor kleine oplagen een uitstekende kwaliteit te leveren. Een print kan enkelzijdig of dubbelzijdig, op het door u gewenste formaat worden afgedrukt. Het papiergewicht is mogelijk tot 300 grams.

Wij leveren grootformaat prints en posters met hoge kwaliteit. De maximale breedte op papier (van de rol) is 150 cm. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld posters op A2 formaat.

Professioneel in printen en plotten

VDK print en vormgeving heeft professionele print- en plot-apparatuur om snel, hoge kwaliteit prints te leveren, tegen scherpe prijzen. We hebben een eigen dtp-afdeling om afbeeldingen voor u te bewerken en vorm te geven. Tevens staat er een groot formaat plotter die tot 90 cm kan plotten, zowel in kleur als zwart/wit.

Printen op diverse materialen

Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het printen op andere materialen dan papier, zoals kunststof, dibond (geschikt voor buitenreclame), linnen, hout, etc.
Bel ons voor de vele mogelijkheden, materiaalsoorten en levertijden.

Printen of drukken?

Wanneer printen of drukken? Dit is afhankelijk van uw kwaliteitseisen met betrekking tot de oplage en de afwerking. Wij adviseren u graag. Wij beschikken over een geavanceerde kleurenprinter die in staat is tot 32 x 46 cm te printen. Een A3, volledig beeldvullend, behoort daardoor tot de mogelijkheden.